Coöperanten voordelen

Terug naar overzicht

U bent hier op de juiste plaats om volop te genieten van uw Crelan-coöperantenvoordelen. Coöperant zijn loont de moeite. Korting en een gratis koffie bij uw volgende etentje, een gezellige uitstap met de familie, een fikse korting, een superdeal…. u kan het hier vinden het jaar rond. Neem een kijkje en pluk uw voordeel.

 

Uw voordelen:
 


Crelan RestoPartners

Deze winter krijgt u bij onze Crelan RestoPartners een gratis koffie bovenop uw 15% korting op maaltijd en drank! Ontdek de lijst van onze Winterse RestoPartners en druk uw bon af. Lees hier hoe u uw bon gebruikt. Gezondheid en smakelijk.

 
Samen op stap

Samen België beleven het hele jaar door. Op ontdekking doorheen ons land naar geuren en smaken en boeiende mensen en hun verhalen. Een daguitstap met de bus, een workshop, een wandeling met onze gidsen, voor ieder wat wils en voor jong en minder jong. Maak uw keuze en wees erbij. Crelan-extra's en een interessante prijs krijgt u erbovenop. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.

 
Exclusieve voordelen

Gastronomische verwennerij, een bezoek aan Megavino, een lekkere Belgische biermand, een uitnodiging voor een Crelan sportevent, tickets voor Gers Pardoel of David Getta, ... kom regelmatig op deze pagina kijken en sla uw slag.


Kortingsbonnen

Een korting die u niet mag missen, voor een maand of een jaar of voor een paar dagen, steeds meer dan de moeite waard. Snel zijn is soms wel de boodschap.

BV Service NV (fsma 101339 cB) - BE0429.010.709 - Prof Rubbrechtstraat 68, 8972 ROESBRUGGE - Disclaimer
website door chilli.be