Contactloos betalen met uw smartphone?

Terug naar overzicht

Het kan met de Bancontact-app.

Met uw Android smartphone kunt u vanaf nu contactloos betalen in winkels en parkings, via de Bancontact-app.Bij contactloos betalen volstaat het uw smartphone enkele seconden dicht bij de betaalterminal houden om uw aankopen af te rekenen. 

Omwille van de veiligheid is het bedrag beperkt tot 25 euro in winkels en tot 50 euro in parkings. Wanneer na diverse aankopen de limiet van 50 euro wordt overschreden, moet u eenmalig de pincode van uw bankkaart ingeven. Nadien kunt u opnieuw contactloos betalen tot de limiet van 50 euro bereikt is.

Meer informatie vindt u op website van Bancontact.

Coöperanten voordelen

Terug naar overzicht

U bent hier op de juiste plaats om volop te genieten van uw Crelan-coöperantenvoordelen. Coöperant zijn loont de moeite. Korting en een gratis koffie bij uw volgende etentje, een gezellige uitstap met de familie, een fikse korting, een superdeal…. u kan het hier vinden het jaar rond. Neem een kijkje en pluk uw voordeel.

 

Uw voordelen:
 


Crelan RestoPartners

Deze winter krijgt u bij onze Crelan RestoPartners een gratis koffie bovenop uw 15% korting op maaltijd en drank! Ontdek de lijst van onze Winterse RestoPartners en druk uw bon af. Lees hier hoe u uw bon gebruikt. Gezondheid en smakelijk.

 




Samen op stap

Samen België beleven het hele jaar door. Op ontdekking doorheen ons land naar geuren en smaken en boeiende mensen en hun verhalen. Een daguitstap met de bus, een workshop, een wandeling met onze gidsen, voor ieder wat wils en voor jong en minder jong. Maak uw keuze en wees erbij. Crelan-extra's en een interessante prijs krijgt u erbovenop. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.

 




Exclusieve voordelen

Gastronomische verwennerij, een bezoek aan Megavino, een lekkere Belgische biermand, een uitnodiging voor een Crelan sportevent, tickets voor Gers Pardoel of David Getta, ... kom regelmatig op deze pagina kijken en sla uw slag.






Kortingsbonnen

Een korting die u niet mag missen, voor een maand of een jaar of voor een paar dagen, steeds meer dan de moeite waard. Snel zijn is soms wel de boodschap.

Verrassend voordelig. Zo hoort een woonkrediet te zijn.

Terug naar overzicht

Wanneer u van plan bent om een huis te kopen of bouwen, en op zoek gaat naar een woonkrediet, denk dan zeker aan Crelan. Ons woonkrediet biedt een aantal verrassende voordelen.

Voordelig

Een woonkrediet moet in de eerste plaats betaalbaar zijn. Bij Crelan leent u gegarandeerd aan een scherp tarief. Benieuwd naar onze tarieven? Ontdek ze meteen via de woonsimulator. Voor het scherpste tarief op uw maat maakt u best een afspraak met één van onze medewerkers.


Betrouwbaar

Wanneer u een lening aangaat, verbindt u zich voor een langere periode aan een bank. Omdat uw Crelan-kantoorhouder zelfstandige is, bent u zeker dat hij gedurende de looptijd van uw krediet uw aanspreekpunt blijft en er niet telkens een andere contactpersoon komt. . Zo kan u steeds terecht bij een vertrouwd gezicht en voelt u zich steeds op uw gemak als u vragen hebt over uw lening of over andere producten..

Persoonlijk

Crelan heeft jarenlange ervaring in woonkredieten. Daarom kunnen we voor iedereen het perfecte woonkrediet samenstellen: op maat van u én uw woning.

Ontdek zelf ons verrassend voordelig woonkrediet in ons kantoor te Roesbrugge of Lo.

Formules

Welke formule kiest u voor uw hypothecair krediet? Kiest u voor een vaste of voor een variabele rentevoet? Bij Crelan hebt u alvast een uitgebreide keuze. Uw agent helpt u bij het maken van de beste keuze.

Formules Woningkrediet Plus met een vaste rentevoet:

 • 10 jaar
 • 12 jaar
 • 15 jaar
 • 18 jaar
 • 20 jaar
 • 25 jaar
 • 30 jaar

Formules Woningkrediet Plus met een variabele rentevoet:

 • 1/1/1: de rentevoet wordt elk jaar herzien
 • 3/3/3: de rentevoet wordt om de 3 jaar herzien
 • 5/5/5: de rentevoet wordt om de 5 jaar herzien
 • 8/3/3: de rentevoet wordt om de 8 jaar herzien, en nadien om de 3 jaar
 • 10/5/5: de rentevoet wordt voor het eerst na 10 jaar herzien, en nadien om de 5 jaar
 • 15/5/5: de rentevoet wordt voor het eerst na 15 jaar herzien, en nadien om de 5 jaar.

Prospectus:

Prospectus nr. 20 van toepassing vanaf 06/04/2015

Mini-rentevoet

De tarievenstructuur van Woningkrediet Plus is bijzonder transparant en voordelig.
De voorwaarden om uw woningkrediet af te sluiten tegen de mini-rentevoet, zijn heel eenvoudig:

 • uw krediet dient om een onroerend goed in België te kopen
 • uw inkomsten worden gestort op een Crelan- zichtrekening of Pakketrekening
 • u onderschrijft een schuldsaldoverzekering van Crelan Verzekeringenen een brandverzekering bij een door Crelan erkende verzekeringsmaatschappij
 • u verleent Crelan een hypotheek in eerste rang op uw woning
 • u ontleent niet meer dan 100% van de waarde van uw woning.

U beantwoordt niet aan de voorwaarden voor het voordeeltarief? Of wilt u een woningkrediet met specifieke opties?  Geen nood, ook voor u hebben we een Woningkrediet Plus met een voordelig tarief. Vraag raad aan een Crelan-agent of raadpleeg ons tarievenblad.
Alle rentevoeten van Woningkrediet Plus worden wekelijks geactualiseerd. Zo bent u op elk ogenblik zeker van het allerscherpste tarief.

Extra voorschot

Stel dat u in de toekomst nog aanpassingswerken aan uw woning plant. Dan biedt Woonkrediet Plus u een heel belangrijk voordeel. Na minimum drie jaar terugbetalen kunt u een bijkomend voorschot vragen zonder nieuwe tussenkomst van een notaris. Zo bespaart u flink wat kosten.

Hoeveel kunt u op die manier bijkomend ontlenen?

Tot 20% van de hypothecaire inschrijving

Voordelen

U kunt een betaalpauze* inlassen als er onverwachts problemen opduiken:

 • brand of overstroming
 • werkonbekwaamheid of ernstige ziekte
 • echtscheiding
 • overlijden van een mede-kredietnemer

Met een betaalpauze schort u de terugbetaling van het ontleende kapitaal tot 12 maanden op.

* voorwaarden: de inkomsten van de kredietnemer(s) worden op een Crelan-rekening gestort, het krediet wordt al tenminste 12 maanden terugbetaald en is aangegaan voor een periode korter dan 29 jaar, er zijn nog geen betalingsachterstanden geregistreerd, het kredietbedrag ligt niet hoger dan de waarde van de woning, er is een hypothecaire waarborg ten belope van 100%, er is een brandverzekering met afstand ten voordele van Crelan.

BV Service NV (fsma 101339 cB) - BE0429.010.709 - Prof Rubbrechtstraat 68, 8972 ROESBRUGGE - Disclaimer
website door chilli.be