Veilig & rendabel beleggen

Kasbons

Kasbons zijn een veilige belegging met vaste rente en looptijd. Het is de ideale belegging wanneer u uw geld enige tijd opzij wilt zetten, maar zonder riscio te lopen op kapitaalverlies. Kasbons zijn leningen die doorlopend worden uitgeschreven door de bank. Er zijn verschillende formules in functie van de looptijd en de uitbetaling of herbelegging van de rente.
Bekijk de actuele rente op kasbons op de Crelan-website

Beleggingsfondsen

In een beleggingsfonds worden de middelen van een groot aantal beleggers samengebracht en deskundig belegd. De tegoeden van elke belegger worden uitgedrukt in een aantal deelbewijzen. Deze deelbewijzen hebben een koers waartegen ze kunnen aangekocht of verkocht worden.

Euro-obligaties

Euro-obligaties zijn schuldbewijzen van leningen die op internationale schaal worden uitgegeven door o.a. grote ondernemingen, overheidsinstellingen en lokale overheden. De belegger heeft recht op de betaling van een periodieke coupon en de terugbetaling op vervaldag. Crelan biedt u een breed gamma van Euro-obligaties aan. Interessant is dat u op het vlak van beleggingsduur veel keuze heeft.

BV Service NV (fsma 101339 cB) - BE0429.010.709 - Prof Rubbrechtstraat 68, 8972 ROESBRUGGE - Disclaimer
website door chilli.be