Contactloos betalen met uw smartphone?

16 November 2017

Het kan met de Bancontact-app.

Met uw Android smartphone kunt u vanaf nu contactloos betalen in winkels en parkings, via de Bancontact-app.Bij contactloos betalen volstaat het uw smartphone enkele seconden dicht bij de betaalterminal houden om uw aankopen af te rekenen. 

Coöperanten voordelen

16 November 2017

klantenvoordelen Crelan Bank

U bent hier op de juiste plaats om volop te genieten van uw Crelan-coöperantenvoordelen. Coöperant zijn loont de moeite. Korting en een gratis koffie bij uw volgende etentje, een gezellige uitstap met de familie, een fikse korting, een superdeal…. u kan het hier vinden het jaar rond. Neem een kijkje en pluk uw voordeel.

Verrassend voordelig. Zo hoort een woonkrediet te zijn.

17 August 2016

Wanneer u van plan bent om een huis te kopen of bouwen, en op zoek gaat naar een woonkrediet, denk dan zeker aan Crelan. Ons woonkrediet biedt een aantal verrassende voordelen.

Voordelig – Een woonkrediet moet in de eerste plaats betaalbaar zijn. Bij Crelan leent u gegarandeerd aan een scherp tarief. Benieuwd naar onze tarieven? Ontdek ze meteen via de woonsimulator. Voor het scherpste tarief op uw maat maakt u best een afspraak met één van onze medewerkers.

Betrouwbaar – Wanneer u een lening aangaat, verbindt u zich voor een langere periode aan een bank. Omdat uw Crelan-kantoorhouder zelfstandige is, bent u zeker dat hij gedurende de looptijd van uw krediet uw aanspreekpunt blijft en er niet telkens een andere contactpersoon komt. . Zo kan u steeds terecht bij een vertrouwd gezicht en voelt u zich steeds op uw gemak als u vragen hebt over uw lening of over andere producten..

Persoonlijk – Crelan heeft jarenlange ervaring in woonkredieten. Daarom kunnen we voor iedereen het perfecte woonkrediet samenstellen: op maat van u én uw woning.

Ontdek zelf ons verrassend voordelig woonkrediet in onze kantoren te Roesbrugge en Lo.

BV Service NV (fsma 101339 cB) - BE0429.010.709 - Prof Rubbrechtstraat 68, 8972 ROESBRUGGE - Disclaimer
website door chilli.be